Logo Mantelaar

Zorggebieden

Veel ouderen willen graag thuis blijven wonen. Met de hulp van mantelzorgers is dit vaak voor een lange tijd goed mogelijk. Door de juiste match te maken tussen zorgvrager, mantelzorger(s) en zorgstudent wordt de periode dat zij prettig en veilig thuis kunnen wonen verlengd. Daarom bekijken wij graag samen wat wij in uw regio, zorggebied kunnen betekenen.

Vind passende ondersteuning in uw regio

Bekijk hier wat wij in uw regio kunnen betekenen. Ziet u uw regio er niet direct tussen staan? Geen zorgen, wij ondersteunen door heel Nederland. Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken wat onze mantelaars voor u kunnen doen.

 

 

 


Verschillende diensten in elke regio

Wij leveren in elke regio in Nederland verschillende soorten ondersteuning. Van Maastricht tot de wadden. In het onderstaande overzicht maken wij een onderscheid tussen drie typen diensten.

Ondersteuning van Mantelaar

Wij zijn sinds 2015 dé specialist in mantelzorgondersteuning en onze missie is om mantelzorgondersteuning zo normaal te maken als de oppas en hulp in huis. Onze gedreven zorgverleners zijn daadkrachtig en flexibel. Wij vertellen niet hoe het moet, maar wij passen ons aan de zorgsituatie. Wij signaleren, acteren en rapporteren. Tegelijkertijd brengen wij leven in de dagen van de zorgvrager en komt de mantelzorger tot rust.

“Ik kreeg tijd voor mijzelf terug. Tijd die ik zonder zorgen over mijn moeder kan inplannen zoals ik dat wil.”

Waar wij in ondersteunen:

Wassen en aankleden;
Steunkousen aantrekken;
Hulp bij toiletgang (ook in de nacht);
Begeleiden naar medische afspraken;
Samen een kop koffie of thee drinken;
De krant voorlezen of spelletjes doen.

Wie zijn onze Mantelaars?

Onze Mantelaars doen een (para)medische studie zoals verpleegkunde, geneeskunde, ergotherapie, social work en fysiotherapie of ze hebben aantoonbare ervaring in de zorg. Onze Mantelaars signaleren, acteren en rapporteren.

Lees meer over onze Mantelaars

Meer weten over
mantelzorg-ondersteuning

Zorg, gezelschap, praktische hulp;
Dag, nacht en 24 uurs zorg;
Waar, wanneer en hoe u dit wilt.

Bekijk ook

24 uurs zorg

Meer informatie

Mantelzorg

Meer informatie

Nachtzorg

Meer informatie