Logo Mantelaar

Zorggebieden

De zorg voor Nederland wordt geregeld door de overheid en de zorgverzekeringen. Op dit moment vindt er een verschuiving plaats in het zorglandschap van Nederland. We verplaatsen ons meer naar een participatiemaatschappij in plaats van een zorgstaat. En dat betekent dat er meer zorg op de schouders van de mantelzorgers komt.

Er komen steeds meer mantelzorgers in heel Nederland. Veel ouderen willen graag in hun eigen huis blijven wonen, maar dan wel met de nodige zorg en ondersteuning. Deels wordt er een beroep gedaan op het netwerk van de zorgvrager in de vorm van mantelzorg. En hier hoeft het niet bij te blijven. Wij helpen graag dat de zorgvrager thuis kan blijven wonen. Wij bieden die ondersteuning door mantelaars, studenten die een (para)medische studie doen, in te zetten voor zorg, gezelschap en praktische hulp door heel Nederland. In uw regio, zorggebied, selecteren wij de beste matches die passen bij uw zorgvraag.

Vind passende ondersteuning in uw regio

Bekijk hier wat wij in uw regio kunnen betekenen. Ziet u uw regio er niet direct tussenstaan? No stress, wij ondersteunen door heel Nederland. Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken wat onze mantelaar voor u kunnen doen.

Amsterdam

Klik hier

Rotterdam

Klik hier

Utrecht

Klik hier

Eindhoven

Klik hier

Dordrecht

Klik hier

Nijmegen

Klik hier

Den Bosch

Klik hier

Tilburg

Klik hier

Arnhem

Klik hier

Leiden

Klik hier

Haarlem

Klik hier

Groningen

Klik hier

Verschillende diensten in elke regio

Wij leveren in elke regio in Nederland verschillende soorten zorg. Van de Maastricht tot de wadden. In het onderstaande overzicht maken wij een onderscheid tussen drie typen diensten.

  • Dagdienst van 2-4 uur;
  • Nacht- en slaapdiensten van 8 uur;
  • 24 uursdiensten.

In elke regio bieden wij ondersteuning in deze drie verschillende diensten. Zoals u hieronder ziet bieden wij door heel Nederland 24 uurszorg.

Ondersteuning van Mantelaar

Wij zijn al 8 jaar lang de specialist in mantelzorgondersteuning en onze missie is om mantelzorgondersteuning zo normaal te maken als de oppas en hulp in huis. Onze jonge gedreven zorgverleners zijn daadkrachtig en flexibel. Wij vertellen niet hoe het moet, maar wij passen ons aan de zorgsituatie. Wij signaleren, acteren en rapporteren. Tegelijkertijd brengen wij leven in de dagen van de zorgvrager en komt de mantelzorger tot rust. Keer op keer wordt bevestigd dat de combinatie van jong en oud een gouden combinatie is.

“Ik kreeg tijd voor mijzelf terug. Tijd die ik zonder zorgen over mijn moeder kan inplannen zoals ik dat wil.”

Waar wij in ondersteunen:

Wassen en aankleden;
Steunkousen aantrekken;
Hulp bij toiletgang (ook in de nacht);
Begeleiden naar medische afspraken;
Samen een kop koffie of thee drinken;
De krant voorlezen of spelletjes doen.

Wie zijn onze Mantelaars?

Onze Mantelaars doen een (para)medische studie zoals verpleegkunde, geneeskunde, ergotherapie, social work en fysiotherapie of ze hebben aantoonbare ervaring in de zorg. Onze Mantelaars signaleren, acteren en rapporteren.

Lees meer over onze Mantelaars

Meer weten over
mantelzorg-ondersteuning

Zorg, gezelschap, praktische hulp;
Dag, nacht en 24 uurs zorg;
Waar, wanneer en hoe u dit wilt.

Bekijk ook

24 uurs zorg

Meer informatie

Mantelzorg

Meer informatie

Nachtzorg

Meer informatie