Zorggebieden

De zorg voor Nederland wordt geregeld door de overheid en de zorgverzekeringen. Op dit moment vindt er een verschuiving plaats in het zorglandschap van Nederland. We verplaatsen ons meer naar een participatiemaatschappij in plaats van een zorgstaat. En dat betekent dat er meer zorg op de schouders van de mantelzorgers komt.

Dit betekent dat er steeds meer mantelzorgers komen in heel Nederland. Veel ouderen willen ook graag in hun eigen huis blijven wonen, maar dan wel met de nodige zorg en ondersteuning. Deels wordt er een beroep gedaan op het netwerk van de oudere in de vorm van mantelzorg. Mantelaar biedt die ondersteuning door zorgstudenten in te zetten voor zorg, gezelschap en praktische hulp door heel Nederland. Bekijk hier wat wij in uw regio kunnen betekenen.

Amsterdam

Klik hier

Rotterdam

Klik hier

Utrecht

Klik hier

Eindhoven

Klik hier

Dordrecht

Klik hier

Nijmegen

Klik hier

Den Bosch

Klik hier

Tilburg

Klik hier

Arnhem

Klik hier

Leiden

Klik hier

Haarlem

Klik hier

Mantelaar levert door heel Nederland 24 uurszorg. Van de Maastricht tot de wadden. In het onderstaande overzicht maken wij een onderscheid tussen drie typen diensten:

Ondersteuning van Mantelaar

Wij zijn al 8 jaar lang de specialist in mantelzorgondersteuning en onze missie is om mantelzorgondersteuning zo normaal te maken als de oppas en hulp in huis. Onze jonge gedreven zorgverleners zijn daadkrachtig en flexibel. Wij vertellen niet hoe het moet, maar wij passen ons aan de zorgsituatie. Wij signaleren, acteren en rapporteren. Tegelijkertijd brengen wij leven in de dagen van de zorgvrager en komt de mantelzorger tot rust. Keer op keer wordt bevestigd dat de combinatie van jong en oud een gouden combinatie is.

“Ik kreeg tijd voor mijzelf terug. Tijd die ik zonder zorgen over mijn moeder kan inplannen zoals ik dat wil.”

Waar wij in ondersteunen:

Samen een kop koffie of thee drinken;
Spelletjes doen;
Hulp bij toiletgang (ook in de nacht);
Steunkousen aantrekken;
Wassen en aankleden;
Begeleiding naar medische afspraken.

Wie zijn onze Mantelaars?

Onze Mantelaars doen een (para)medische studie zoals verpleegkunde, geneeskunde, ergotherapie, social work en fysiotherapie of ze hebben aantoonbare ervaring in de zorg. Onze Mantelaars signaleren, acteren en rapporteren.

Lees meer over onze Mantelaars

Meer weten over
mantelzorg-ondersteuning

Zorg, gezelschap, praktische hulp;
Dag, nacht en 24 uurs zorg;
Waar, wanneer en hoe u dit wilt.

Bekijk ook

24 uurs zorg

Meer informatie

Mantelzorg

Meer informatie

Nachtzorg

Meer informatie