Logo Mantelaar

Mantelzorgonder-steuning in Haarlem

Met mantelzorgondersteuning in Haarlem maken wij het voor eenieder mogelijk om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Onze zorgstudenten vullen de zorgbehoefte van uw ouder, partner of kind zo goed mogelijk in.

Waarom mantelzorgondersteuning in Haarlem via Mantelaar

Mantelaar is de specialist op het gebied van mantelzorgondersteuning. U bent bij Mantelaar aan het goede adres, wanneer u behoefte heeft aan extra hulp bij de verzorging van uw naaste.

Wij kunnen met mantelzorgondersteuning in Haarlem de zorg van uw naaste tijdelijk of volledig overnemen. U of de huidige mantelzorger krijgt hierdoor de mogelijkheid om eigentijd in te plannen.

In Haarlem bieden wij verschillende diensten aan op het gebied van ondersteuning, zoals respijtzorg, nachtzorg en 24 uurszorg

Om de zorgbehoefte te achterhalen plannen wij een uitgebreid intakegesprek met u en uw naaste in. Voor de beste mantelzorgondersteuning koppelen wij uw ouder, partner of kind aan een bijpassende zorgstudent. Door het verlenen van mantelzorgondersteuning in Haarlem kunnen de zorgstudenten praktijkervaring opdoen. Zo helpen wij bij Mantelaar elkaar.

Wat kunt u verwachten van Mantelaar in Haarlem

Bij Mantelaar kunt u met mantelzorgondersteuning in Haarlem een keuze maken uit verschillende diensten. Onze zorgverleners bieden persoonlijke verzorging, gezelschap en hulp bij praktische zaken.

De zorgtaken kunnen bestaan uit het wassen/aankleden, aantrekken van steunkousen, het drinken van een bakje koffie, het maken van een wandeling of het bieden van begeleiding naar een afspraak. Heeft uw naaste te maken met dementie? De zorgstudenten van Mantelaar weten ook hier goed mee om te gaan.

Tijdens de nachtzorg staat de zorgstudent meerdere keren voor de zorgvrager klaar. Tijdens de 24 uurszorg is er dag en nacht hulp en ondersteuning in de buurt.

Welke financieringsmogelijkheden en vergoedingen zijn er in Haarlem?

Een aantal verzekeringsmaatschappijen vergoeden mantelzorgondersteuning in Haarlem. Nachtzorg en 24 uurszorg kunnen ook door uw verzekeraar vergoed worden. Bij een aantal verzekeringsmaatschappijen krijgt u een X aantal dagen vergoed. Het ontvangen van een vergoeding voor mantelzorgondersteuning in Haarlem is mede afhankelijk van uw polis.

Vanuit het persoonsgebonden budget (PGB) is het ook mogelijk om mantelzorgondersteuning te financieren. Bij Mantelaar is het altijd mogelijk om mantelzorgondersteuning zelfstandig te financieren.

Bekijk er meer over op de financieringspagina