Logo Mantelaar

Mantelzorgonder-steuning in Amsterdam

Bent u mantelverzorger voor één van uw naasten? Wij bieden mantelzorgondersteuning in Amsterdam. Dit doen wij voor bijvoorbeeld uw ouder, partner of kind. Mantelzorg kan zwaar zijn en daarom staan de zorgverleners van Mantelaar voor u klaar. De mantelzorgondersteuning in Amsterdam helpt u bij het verlenen van zorg, zodat de huidige mantelzorger een stapje terug kan doen.


Waarom mantelzorgondersteuning in Amsterdam via Mantelaar

Mantelaar is de specialist op het gebied mantelzorgondersteuning in Amsterdam. Bovendien ontvangt u bij ons ondersteuning van kundige, energieke en gedreven zorgverleners in het zorggebied Amsterdam. Want de zorgverleners van Mantelaar weten zich naar elke zorgsituatie aan te passen.

Als u kiest voor mantelzorgondersteuning via Mantelaar ontvangt u ondersteuning van één van onze zorgstudenten. Met deze mantelzorgondersteuning kan de huidige mantelzorger meer tijd voor zichzelf nemen.

Wat kunt u verwachten van Mantelaar in Amsterdam?

Met mantelzorgondersteuning in Amsterdam bieden onze zorgstudenten thuishulp aan op verschillende gebieden. Want bij Mantelaar kunt u zorgverlening verwachten bij onder andere het aantrekken van steunkousen, maar ook bij begeleiding naar medische afspraken.

Onze ondersteuners bieden u zorg, gezelschap en praktische hulp. Zo kunt u van Mantelaar in Amsterdam 24 uurszorg aan huis verwachten.

Welke financieringsmogelijkheden en vergoedingen zijn er in Amsterdam?

Wij zijn particulier te bekostigen. Mantelaar rekent naast haar reguliere tarief tevens een een service & bemiddelingsfee van €199,-. Dit bedrag wordt na het afnemen van het minimaal aantal uur in mindering gebracht op de laatste factuur. U zou dit kunnen zien als een borgstelling.

Tevens zijn er meerdere verzekeraars die mantelzorgondersteuning vergoeden via bepaalde aanvullende pakketten. Daarnaast kan er ook 24 uurs zorg door de verzekeraar worden vergoed. Bij een aantal verzekeraars krijgt u een X aantal dagen vergoed. Lees hier meer informatie over de financieringsmogelijkheden en vergoedingen via de verzekering.

Daarnaast kan mantelzorgondersteuning vergoed worden vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Lees hier meer over een vergoeding vanuit het PGB.

De gemeente Amsterdam biedt mantelzorgers bepaalde inwoners een tegemoetkoming aan voor openbaar vervoer. Dit zijn inwoners met een laag inkomen die een reisafstand van minimaal 3 kilometer naar het desbetreffende mantelzorg adres. De vergoeding bestaat uit een maandelijks bedrag van 20 euro. Voor de vergoeding openbaar vervoer heeft de gemeente Amsterdam een aantal voorwaarden opgesteld. 

Bekijk er meer over op de financieringspagina

Nienke Boom & Wendy Hilvers Vestigingsmanagers

085 – 0643030
nienkeboom@mantelaar.nl
wendyhilvers@mantelaar.nl