Logo Mantelaar

Mantelzorgonder-steuning in Leiden

Wij bieden mantelzorgondersteuning in Leiden voor bijvoorbeeld uw ouder, partner of kind. Bij Mantelaar weten wij dat mantelzorg zwaar kan zijn. Voor ondersteuning in Leiden koppelt Mantelaar zorgstudenten aan uw naaste.

Waarom mantelzorgondersteuning in Leiden via Mantelaar

Mantelaar kan met mantelzorgondersteuning in Leiden de zorg van uw naaste tijdelijk of volledig overnemen. Dit wordt ook wel respijtzorg genoemd.

Wij zorgen ervoor dat de zorgbehoefte van uw naaste zo goed mogelijk wordt ingevuld. Na het intakegesprek koppelen wij een enthousiaste en hardwerkende zorgstudent aan uw ouder, partner of kind.

Onze zorgstudenten bieden uitstekende ondersteuning in Leiden. Alle zorgstudenten volgen interne trainingen, zodat zij zich naar iedere zorgsituatie kunnen aanpassen.

Met mantelzorgondersteuning in Leiden maken wij het voor de huidige mantelzorger ook mogelijk om tijd voor zichzelf in te plannen. Door onze verschillende diensten in Leiden kunnen wij u of de huidige mantelzorger tijdelijk of volledig ontzorgen.

Wat kunt u verwachten van Mantelaar in Leiden?

Uw naaste krijgt zorg aan huis, gezelschap en praktische hulp bij het kiezen voor mantelzorgondersteuning in Leiden. In Leiden bieden wij verschillende soorten diensten met betrekking tot mantelzorgondersteuning aan. Zo bieden wij zorg overdag en nachtzorg aan.

De zorg aan huis kan bestaan uit huishoudelijke taken. Daarnaast helpen onze zorgverleners uw naaste bijvoorbeeld ook met het wassen, aankleden en toiletgang. Het spelen van een spelletje of het maken van een wandeling is ook geen probleem. Ook bij afspraken staat de zorgstudent klaar om begeleiding te bieden.

Met mantelzorgondersteuning in Leiden kunt u ook zorg dag en nacht verwachten. De 24 uurszorg kan bestaan uit huishoudelijke hulp, gezelligheid en ondersteuning tijdens de nacht. Als mantelzorger hoeft u zich geen zorgen meer te maken of er overdag en ’s nachts hulp voor uw naaste is.

Welke financieringsmogelijkheden en vergoedingen zijn er in Leiden?

Mantelzorgondersteuning in Leiden kan worden vergoed vanuit het persoonsgebonden budget (PGB) of via de zorgverzekering. Wanneer u of degene die mantelzorg nodig heeft aanvullend verzekerd is, dan komt u in aanmerking voor een volledige vergoeding voor mantelzorgondersteuning. In Leiden worden wij onder andere vergoed door Zorg en Zekerheid.

U kunt mantelzorgondersteuning in Leiden ook zelf financieren. In dit geval is er geen sprake van een tussenpersoon en regelt u de financiering direct met Mantelaar.

Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen omtrent de financieringsmogelijkheden en vergoedingen voor ondersteuning in Leiden.

Wij worden vergoed in Leiden


Een zorgverlener van Mantelaar kan worden vergoed vanuit het PGB of via de zorgverzekering. Wanneer u (of degene die mantelzorg nodig heeft) aanvullend verzekerd bent, komt u in aanmerking voor een volledige vergoeding voor mantelzorgondersteuning. In Leiden worden wij onder andere vergoed door Zorg en Zekerheid.

Bekijk er meer over op de financieringspagina