Logo Mantelaar

Mantelzorg-ondersteuning in Groningen

De zorgstudenten van Mantelaar bieden huidige mantelzorgers hulp door middel van mantelzorgondersteuning in Groningen. Door het aanvragen van ondersteuning in Groningen is het voor u of de huidige mantelzorger mogelijk om een stapje terug te doen in het verlenen van zorg.

Waarom mantelzorgondersteuning in Groningen via Mantelaar?

Mantelaar is de specialist op het gebied van ondersteuning in Groningen. Wij bieden verschillende kwalitatieve zorgdiensten aan. U kunt kiezen voor mantelzorgondersteuning overdag, ’s nachts en 24 uur per dag.

Bij Mantelaar kijken wij samen met u waar de zorgbehoefte ligt voor bijvoorbeeld uw ouder, partner of kind. Voor een goede mantelzorgondersteuning koppelen wij uw naaste aan een enthousiaste zorgstudent. Alle zorgstudenten krijgen interne trainingen en opleidingen, zodat zij in elke situatie kunnen handelen.

Door de juiste ondersteuning maken wij het voor uw naaste mogelijk om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.

Wat kunt u verwachten van Mantelaar?

Met mantelzorgondersteuning in Groningen kunt u energieke en hardwerkende zorgstudenten verwachten. De zorgstudenten van Mantelaar bieden overdag, ’s nachts en 24 uur per dag ondersteuning in Groningen.

Onze zorgstudenten bieden onder andere thuishulp, begeleiding naar afspraken en veel gezelligheid als u mantelzorgondersteuning overdag nodig hebt. ’s Nachts staan onze zorgstudenten ook voor u klaar om ondersteuning in Groningen te bieden. Tijdens de nachtzorg kan de zorgstudent niet alleen een gevoel van veiligheid bieden, maar ook hulp bij de toiletgang.

Welke financieringsmogelijkheden en vergoedingen zijn er in Groningen?

Voor het aanvragen van mantelzorgondersteuning in Groningen zijn er meerdere financieringsmogelijkheden.

Wij werken met verzekeringsmaatschappijen zoals het Zilveren Kruis, Interpolis, Zorg en Zekerheid, etc. Via uw eigen zorgverzekeraar of de zorgverzekeraar van uw naaste kunt u in een aantal gevallen een vergoeding ontvangen voor uzelf als mantelzorger.

U kunt ook in een aantal gevallen mantelzorgondersteuning financieren met het persoonsgebonden budget (PGB). Wanneer uw verzekeringsmaatschappij mantelzorgondersteuning niet vergoed, dan kunt u de zorg ook particulier financieren.

Bekijk er meer over op de financieringspagina

Anne-José Nap Vestigingsmanager

06 – 21610104
annejosenap@mantelaar.nl