Logo Mantelaar

Mantelzorgonder-steuning in Nijmegen

Mantelaar biedt mantelzorgondersteuning in Nijmegen voor bijvoorbeeld uw ouder, partner of kind. De vraag naar mantelzorgondersteuning neemt toe en onze zorgstudenten willen u graag helpen. Al onze zorgstudenten bieden persoonlijke verzorging op een hoogwaardig niveau.

Waarom mantelzorgondersteuning in Nijmegen via Mantelaar

Met mantelzorgondersteuning in Nijmegen via Mantelaar wordt u de mogelijkheid geboden om de zorg van uw naaste tijdelijk of volledig uit handen te geven. Samen met onze zorgstudenten maken wij het voor de huidige mantelzorgers mogelijk om even te ontspannen.

Wij kunnen met mantelzorgondersteuning de zorg voor uw naaste overdag, ’s nachts en 24 uur per dag bieden. Wist u dat Mantelaar de specialist is op het gebied van mantelzorgondersteuning?

Wat kunt u verwachten van Mantelaar in Nijmegen?

Door middel van het intakegesprek met u en uw naaste krijgen wij een goed beeld van de zorgbehoefte. Na het intakegesprek koppelt het team van Mantelaar een bijpassende zorgstudent aan uw ouder, partner of kind. 

Met mantelzorgondersteuning via Mantelaar kunt u energieke, hardwerkende en leergierige zorgstudenten aan huis verwachten. Iedere zorgstudent volgt interne trainingen, zodat hij/zij zich naar elke zorgsituatie weet aan te passen.

In Nijmegen bieden wij verschillende soorten diensten met betrekking tot mantelzorgondersteuning. U kunt zorg overdag, nachtzorg en 24 uurszorg voor uw naaste bij Mantelaar regelen.

Wij bieden met mantelzorgondersteuning in Nijmegen hulp bij persoonlijke verzorging en begeleiding naar afspraken. Met onze thuishulp kan de zorgvrager bijvoorbeeld hulp krijgen bij het aantrekken van steunkousen en hulp naar het toilet. Natuurlijk staan onze zorgstudenten ook voor u klaar om samen (of voor de zorgvrager) boodschappen te halen.

Welke financieringsmogelijkheden en vergoedingen zijn er in Nijmegen?

Iedereen met het VGZ Nijmegenpakket is ruim aanvullend verzekerd. Zo heeft u recht op minimaal 15 dagen zorg én gezelschap van een zorgstudent van Mantelaar. Daarnaast vergoeden zorgverzekeraars zoals Pro Life Zorgverzekeringen, Univé, Zorg en Zekerheid, etc. in sommige gevallen mantelzorgondersteuning in Nijmegen.

Daarnaast is het mogelijk om een beroep te doen op het persoonsgebonden budget (PGB). Vanuit het PGB kan mantelzorgondersteuning in een aantal gevallen ook worden gefinancierd. Bij Mantelaar kunt u mantelzorgondersteuning ook particulier financieren. Voor alle informatie omtrent het financieren en de vergoedingen kunt u meer lezen op onze pagina verzekeraars.

VGZ Nijmegen


Iedereen met het VGZ Nijmegenpakket is ruim aanvullend verzekerd. Zo heeft u recht op minimaal 15 dagen zorg én gezelschap van een zorgstudent van Mantelaar. 

Bekijk er meer over op de financieringspagina