Logo Mantelaar

Mantelzorgonder-steuning in Arnhem

U ontvangt hoogwaardige mantelzorgondersteuning in Arnhem. Voor mantelzorgondersteuning in Arnhem kunt u een beroep doen op zorgstudenten. De zorgstudenten van Mantelaar weten zich naar iedere zorgsituatie aan te passen.

Waarom mantelzorgondersteuning in Arnhem via Mantelaar

Mantelaar is de specialist op het gebied van mantelzorgondersteuning in Arnhem. Bij Mantelaar bieden wij kundige, energieke en gedreven zorgverleners in Arnhem.

Met ondersteuning in Arnhem via Mantelaar ontzorgen wij u of de huidige mantelzorger. Samen met onze zorgstudenten bieden wij mantelzorgers de mogelijkheid om te ontspannen.

Wij bieden u de mogelijkheid om de zorg van uw naaste tijdelijk of volledig uit handen te geven. Voor zorgondersteuning in Arnhem heeft u bij Mantelaar de keuze uit verschillende diensten: zorg overdag, nachtzorg en 24 uurszorg.

Wat kunt u verwachten van Mantelaar in Arnhem?

Met mantelzorgondersteuning in Arnhem kunt u energieke, hardwerkende en gezellige zorgstudenten verwachten. Bij ons volgt iedere zorgstudent interne trainingen, zodat hij/zij altijd de beste zorg kan bieden. Via een persoonlijke intake achterhalen wij de zorgvraag en op basis daarvan maken wij de beste match.

In Arnhem bieden wij verschillende soorten diensten aan. U kunt kiezen voor zorg overdag, nachtzorg en 24 uurszorg. Met ondersteuning in Arnhem nemen wij de zorg van u of de huidige mantelzorger tijdelijk of volledig over. Het tijdelijk of volledig overnemen van zorg wordt ook wel respijtzorg genoemd.

De zorgstudenten bieden op een prettige manier mantelzorgondersteuning in Arnhem en omgeving. Wij helpen uw ouder, partner of kind onder andere bij de persoonlijke verzorging. Dit kan bestaan uit het wassen en aankleden. Daarnaast bieden de zorgstudenten hulp bij toiletgang en het aantrekken van steunkousen.

Tijdens de 24 uurszorg is er dag en nacht hulp en ondersteuning aanwezig. Dag en nacht zorgondersteuning in Arnhem kan bestaan uit lichte verpleegkundige zorg, maar ook uit huishoudelijke taken.

Welke financieringsmogelijkheden en vergoedingen zijn er in Arnhem?

Een aantal verzekeringsmaatschappijen vergoeden mantelzorgondersteuning in Arnhem. Hetzelfde geldt voor nachtzorg en 24 uurszorg. In een aantal gevallen krijgt u een X aantal dagen vergoed. Meer informatie over financieringsmogelijkheden en vergoedingen via de verzekering? Bekijk onze pagina over verzekeraars.

Mantelzorgondersteuning in Arnhem kan ook vergoed worden vanuit het persoonsgebonden budget (PGB). Daarnaast is het particulier financieren van mantelzorgondersteuning ook mogelijk.

Bekijk er meer over op de financieringspagina