Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

24 Uurs zorg in Dordrecht

Bij Mantelaar vinden wij het belangrijk dat u zolang mogelijk thuis kan blijven wonen. Het kan zo zijn dat u of uw naaste dag en nacht zorg nodig heeft en u wilt daarbij ondersteuning. Dit betekent dat u 24 uurs zorg nodig heeft. Wij begrijpen dat dit best ingrijpend kan zijn voor u en uw naaste. Dit betekent namelijk dat er elk uur van de dag iemand bij u langskomt in Dordrecht om te ondersteunen. Wij kijken graag samen met u waar uw behoefte ligt en hoe wij die kunnen helpen.

Zorgstudenten van Mantelaar

Neem contact met ons op

Wanneer is 24 uurs zorg in Dordrecht van toepassing?

U of uw naaste in Dordrecht heeft de gehele dag en nacht zorg nodig. Dit kan door dementie of een chronische ziekte komen. Tot op het heden heeft u het allemaal nog kunnen bolwerken, maar wij kunnen het ons voorstellen dat zorgen voor een ander een zware taak is. Dan is de 24 uurs zorg van Mantelaar een fijne uitkomst in de regio Dordrecht. Dit kan 1 dag en 1 nacht zijn, maar onze zorgstudenten zijn ook meerdere dagen achter elkaar inzetbaar. Een zorgstudent staat in Dordrecht voor u klaar om 24 uurs zorg te geven. Neem contact op om te kijken of u in aanmerking komt.

Waarom 24 uurs zorg via Mantelaar in Dordrecht?

Onze zorgstudenten doen een zorggerelateerde studie in Dordrecht en zetten zich naast hun studie flexibel in. Wij snappen dat het ingrijpend kan zijn, ieder uur van de dag en nacht iemand in huis te hebben. Daarom komt de zorgstudent eerst langs om kennis te maken.Tijdens deze afspraak leert u elkaar kennen en maakt u afspraken over de werkzaamheden en diensten van de zorgstudent. Wij vinden het belangrijk dat de zorgstudent uit dezelfde regio van Dordrecht komt als de zorgbehoevende, zodat deze afspraken makkelijk te maken zijn. Verder communicatie gaat met de zorgstudent en wij nemen de administratie op ons.

Tarieven en vergoedingen voor 24 uurs zorg in Dordrecht

Voor de zorgvorm van 24 uurs zorg in Dordrecht hebben wij een speciaal tarief en dit is €345,12,- per 24 uur. Dit kunt zelf particulier betalen, maar er is ook de mogelijkheid om de zorgstudent vanuit het PGB te vergoeden. Ook zorgverzekeringen vergoeden steeds vaker een vorm van vervangende mantelzorg,zoals 24 uurs zorg.

U bevindt zich hier: