Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
 
Zorgstudente Juliette

Verhalen

Bij Mantelaar kijken we niet naar wat er niet meer gaat, maar naar wat er nog wel lukt. En dat levert de prachtigste verhalen op... 

Mantelzorg Yvonne ouderen
Interesse?

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030.

Diensten

Geïntegreerde aanpak

Onze studenten bieden u integrale hulp. Zij helpen bij het huishouden, de administratie, in de keuken. Ze helpen bij het opstaan, het aantrekken van de steunkousen en bij het naar de wc gaan. Of ze gaan mee voor een ommetje of naar het museum. U zegt het maar.

Dementiezorg

Er zijn in Nederland ongeveer 300.000 mantelzorgers die voor dementerende ouderen zorgen. Het gaat dan vaak om familie zoals de kinderen, een zus of broer. De zorg voor dementerende is intensief en beslaat vaak een lange periode. Gemiddeld 5 jaar lang, 20 uur per week. Mantelaar bemiddelt in betaalbare zorg voor dementerende ouderen op maat. 

Nachtzorg

Onze studenten kunnen  2 à 3 keer per nacht wakker gemaakt worden voor benodigde zorg. Het is een slaapdienst, geen waakdienst.

Onze nachtdienst geldt van 22:00 tot 07:00 uu

Vraag meer informatie aan 
 

24-uurs zorg

Mantelaar kan voor u betaalbare 24 uurs (thuis)zorg op maat organiseren. Kijk hier voor meer informatie:

Kortetermijnzorg

Wij kunnen er binnen een zeer kort tijdsbestek van 3 dagen voor zorgen dat een van de medisch studenten uit ons netwerk voor u klaar staat. Dit doen wij alleen voor spoedgevallen, normaal is dit een proces van twee weken.

Hoe

Werkt het?

We komen voor een vrijblijvende en persoonlijke intake bij u (of uw ouder) thuis, om met u de student te vinden die het beste bij u of uw ouder past. Bekijk onze werkwijze.

Wat

Kunt u verwachten?

Kijken naar wat er nog kan en niet naar wat er niet meer lukt.

Bekijk onze

Tarieven

Mantelaar bemiddelt tegen scherpe tarieven.

U bevindt zich hier: