Logo Mantelaar

Mantelzorgonder-steuning in Den Bosch

Met mantelzorgondersteuning in Den Bosch krijgt u hulp van een zorgstudent bij de zorg van uw naaste. Wij bieden met mantelzorgondersteuning in Den Bosch hulp bij persoonlijke verzorging en praktische zaken. Daarnaast brengen onze zorgstudenten gezelligheid met zich mee.

Waarom mantelzorgondersteuning in Den Bosch via Mantelaar

Mantelaar is de specialist op het gebied van mantelzorgondersteuning in Den Bosch. Wij weten dat het bieden van mantelzorg zwaar kan zijn, maar ook veel tijd van u vraagt. Met ondersteuning in Den Bosch wordt het voor u als mantelzorger mogelijk om meer eigentijd in te plannen. Daarnaast blijft uw ouder, partner of kind de zorg ontvangen die nodig is.

Bij Mantelaar bieden wij kundige, energieke en gedreven zorgstudenten in Den Bosch. Iedere zorgstudent volgt interne trainingen, zodat hij/zij kan handelen in onverwachte situaties. 

Wat kunt u verwachten van Mantelaar in Den Bosch?

De zorgstudenten van Mantelaar bieden overdag, ’s nachts en 24 uur per dag ondersteuning in Den Bosch. Tijdens alle diensten bieden wij de zorg die voor uw naaste nodig is.

Onze zorgstudenten bieden op de afgesproken zorgdagen persoonlijke verzorging, gezelschap en hulp bij praktische zaken. Een dag van uw naaste en een zorgstudent kan bestaan uit het spelen van een spelletje, het maken van een wandeling of het halen van boodschappen. Met mantelzorgondersteuning in Den Bosch via Mantelaar is het iedere dag gezellig.

Met de interne trainingen weten de zorgstudenten precies hoe zij kunnen helpen bij het wassen/aankleden, steunkousen aantrekken en hulp bij de toiletgang kunnen bieden. Ook weten de mantelzorgondersteuners zorg te bieden in de nacht en/of 24 uur per dag.

Wij koppelen op basis van de zorgbehoefte altijd één vaste zorgstudent aan uw naaste. Op deze manier kan er een goede band worden opgebouwd en vergroot dit de zekerheid op de zorg.

Welke financieringsmogelijkheden en vergoedingen zijn er in Den Bosch?

Iedereen met het VGZ Den Bosch-pakket is ruim aanvullend verzekerd. Zo heeft u recht op minimaal 15 dagen zorg én gezelschap van een zorgstudent van Mantelaar. Ook verzekeringsmaatschappen zoals Univé en het Zilveren Kruis bieden in een aantal gevallen vergoeding voor mantelzorgondersteuning.

Wanneer verzekeringsmaatschappijen mantelzorgondersteuning in Den Bosch niet vergoeden, dan kunt u kijken naar de mogelijkheden omtrent het persoonsgebonden budget (PGB). Daarnaast is het mogelijk om mantelzorgondersteuning in Den Bosch particulier te financieren.

Meer informatie over financieringsmogelijkheden en vergoedingen voor mantelzorgondersteuning in Den Bosch kunt u hier lezen.

VGZ Den Bosch


Iedereen met het VGZ Den Bosch-pakket is ruim aanvullend verzekerd. Zo heeft u recht op minimaal 15 dagen zorg én gezelschap van een zorgstudent van Mantelaar.

Bekijk er meer over op de financieringspagina
Anja

Anja Vereijken Regiomanager

085 – 0643030
anjavereijken@mantelaar.nl