Logo Mantelaar

Mantelzorgonder-steuning in Tilburg

Tijdens de mantelzorgondersteuning in Tilburg ontvangt uw ouder, partner of kind persoonlijke verzorging, gezelschap en hulp bij praktische zaken. Bij Mantelaar wordt ondersteuning in Tilburg aangeboden door onze energieke zorgstudenten.

Waarom mantelzorgondersteuning in Tilburg via Mantelaar

Mantelaar is de specialist op het gebied van mantelzorgondersteuning. Het bieden van mantelzorg vraagt veel tijd. Met de hulp van onze zorgstudenten nemen wij de zorg van uw naaste tijdelijk of volledig over. Met mantelzorgondersteuning in Tilburg via Mantelaar kan de huidige mantelzorger ontspannen en werken wij aan een toekomst dat iedereen langer thuis kan blijven wonen.

Door de inzet van studenten bieden wij ook die praktijkervaring aan de studenten, zodat zij zich goed kunnen voorbereiden op de toekomst. Kortom, met mantelzorgondersteuning in Tilburg helpen wij u en u biedt zorgstudenten de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen.

Wat kunt u verwachten van Mantelaar in Tilburg?

Door te kiezen voor mantelzorgondersteuning in Tilburg ontvangt u ondersteuning van een van onze zorgstudenten. Wij koppelen uw naaste altijd één vaste zorgstudent. Samen kunnen zij een goede band opbouwen.

In Tilburg bieden wij mantelzorgondersteuning overdag, ’s nachts en 24 uur per dag aan. Overdag staan onze zorgstudenten voor uw naaste klaar bij het helpen aantrekken van steunkousen, maar ook bieden zij hulp bij het wassen/aankleden.

Naast persoonlijke verzorging kunt u ook van onze zorgstudenten verwachten dat zij er een onvergetelijke dag van maken. De zorgstudenten spelen graag een spelletje en/of maken graag een wandeling in de omgeving.

Tijdens de nachtzorg staat de zorgstudent voor uw ouder, partner of kind klaar om onder andere begeleiding te bieden naar het toilet. Heeft uw naaste te maken met dementie? Onze zorgstudenten weten ’s nachts geruststelling te bieden.

Welke financieringsmogelijkheden en vergoedingen zijn er in Tilburg?

Iedereen met het VGZ Tilburg-pakket is ruim aanvullend verzekerd. Zo heeft u recht op minimaal 15 dagen zorg én gezelschap van een zorgstudent van Mantelaar. Daarnaast zijn er ook andere verzekeraars die ondersteuning in Tilburg vergoeden.

Meer informatie over financieringsmogelijkheden en vergoedingen via de verzekering? Lees hier meer over de verzekeraars.

Wanneer verzekeraars mantelzorgondersteuning niet vergoeden is het mogelijk om de ondersteuning zelf te financieren. In een aantal gevallen is het ook mogelijk om mantelzorgondersteuning in Tilburg te financieren vanuit het persoonsgebonden budget (PGB). 

VGZ Tilburg


Iedereen met het VGZ Tilburg-pakket is ruim aanvullend verzekerd. Zo heeft u recht op minimaal 15 dagen zorg én gezelschap van een zorgstudent van Mantelaar. 

Bekijk er meer over op de financieringspagina
Anja

Anja Vereijken Regiomanager

085 – 0643030
anjavereijken@mantelaar.nl