Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Nachtzorg in Lelystad

Nachtzorg is een vorm van zorg voor ieder in Lelystad, die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning in de nacht. Als uw naaste in de nacht dwaalt of onrustig is, dan is het fijn dat er iemand is die uw naaste ondersteunt en de zorg op zich neemt. Wij vinden uw zorgvraag belangrijk en zorgen dat deze voorop staat. Daarom vinden wij het belangrijk om snel te schakelen. Voor de nachtzorg kunt u een zorgstudent van Mantelaar inzetten. Deze student sluit aan bij de zorgbehoefte. Voor al onze cliënten maken wij de beste match, ook als dit op de korte termijn is. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in Lelystad? Meld u aan.

Wanneer is nachtzorg in Lelystad van toepassing?

Iedereen die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning in de nacht, komt in aanmerking voor nachtzorg in Lelystad. Nachtzorg is een zware taak en niet iets wat je naast je werk/gezin er bij doet. Wanneer uw naaste een handicap of een chronische ziekte heeft, kunnen de nachten zwaar zijn. Samen met de cliënt kijken we waar de zorgbehoefte ligt in de nacht. Aan de hand van de intake kijken we welke student het beste matcht. Elke student heeft weer andere vaardigheden. Ze studeren allemaal een zorggerelateerde studie in Lelystad en willen praktijkervaring opdoen.

Waarom nachtzorg via Mantelaar in Lelystad?

Het leuke van Mantelaar is dat u de zorgstudent in Lelystad ook wat kunt bieden.Vanuit de zorgstudent is er behoefte om de opgedane kennis te kunnen toepassen in de praktijk. De zorgstudenten volgen studies zoals geneeskunde of verpleegkunde in de regio van Lelystad. Is uw naaste misschien onrustig, angstig of verward, dan kan een student psychologie of sociaal werk een uitkomst bieden. Voor cliënten die moeilijk ter been zijn en valgevaarlijk, kan een student ergotherapie een juiste match zijn. Alle zorgstudenten nemen een signalerende rol aan en zullen dit na elke dienst rapporteren in een dagboekbericht. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van wat er is gebeurd in de nacht.

Tarieven en vergoedingen voor nachtzorg in Almere

Het nachttarief van Mantelaar bedraagt 15,55 euro per uur, en geldt tussen 22.00 uur en 7.00 uur. Voor een volledige nachtdienst betaalt u 139,95 euro. U kunt uiteraard het bezoek uitbreiden naar wens. Hierbij kan u denken aan totale 24 uurs zorg of respijtzorg.

Slaapdienst

De nachtdiensten worden gezien als slaapdiensten. Tegen het nachttarief mag de zorgstudent tot 3 keer per nacht gewekt worden. Als blijkt dat de zorg in de nacht intensiever is dan gedacht en de zorgstudent meer dan 3 keer per nacht zorg moet leveren, dan zullen wij met u in overleg gaan over het tarief.

Neem contact met ons op

U bevindt zich hier: