Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

24 Uurs zorg in Breda

U wilt het liefst zo lang mogelijk samen met uw naaste thuis blijven wonen in Breda en wij werken hier graag aan mee. Het kan zo zijn dat u of uw naaste behoefte heeft aan ondersteuning in de zorg voor de dag en de nacht. Dit wordt ook wel 24 uurs zorg genoemd. Bij Mantelaar begrijpen we dat dit best intens kan zijn, omdat dit betekent dat er elk uur van de dag iemand bij u langskomt om hulp te bieden. Graag kijken we met u waar de zorgbehoefte ligt. Op basis hiervan maken wij de perfecte match met een student uit Breda.

Wanneer is 24 uurs zorg in Breda van toepassing?

Als uw naaste of cliënt de klok rond zorg nodig heeft in een regio in Breda. Dit kan zijn omdat degene gaat dwalen of een glaasje water nodig heeft. In sommige gevallen kan het zijn omdat de cliënt omgedraaid moet worden. In Breda staat voor u een zorgstudent van Mantelaar klaar om 24 uurs zorg te geven.

Waarom 24 uurs zorg via Mantelaar in Breda?

Onze zorgstudenten doen een zorggerelateerde studie in Breda en zijn naast hun studie flexibel in te zetten. Wij snappen dat het spannend kan zijn om zomaar iemand elk uur in huis te hebben. Daarom komt de zorgstudent eerst langs om te kijken of de het een match is. Tijdens deze afspraak leert u elkaar kennen en maakt u afspraken over de werkzaamheden en tijden. Wij vinden het belangrijk dat de zorgstudent uit dezelfde regio komt, uit Breda. Dit maakt het makkelijker en flexibeler om diensten af te spreken.

Tarieven voor 24 uurs zorg in Breda

Voor deze vorm van zorg in Breda hanteert Mantelaar een speciaal 24 uurs zorg tarief, namelijk €345,12,- voor de gehele 24 uur. Dit tarief heeft een totaal pakket waarbij elke uur van de dag een zorgstudent van Mantelaar langskomt om zorg te verlenen of voor praktische hulp en gezelschap.

Vergoedingen voor mantelzorg in Breda

Een zorgstudent van Mantelaar kan vergoed worden uit verschillende bronnen zoals PGB en vanuit de verzekering. Mantelaar vraagt geen PGB aan, maar via deze route kunt u PGB aanvragen.

Samen met VGZ heeft Mantelaar een samenwerking, waarbij een zorgstudent vergoed kan worden uit de collectieve verzekering van VGZ. Dit betekent dat u recht heeft op respijtzorg. Bekijk hier de voorwaarden en check of u hier ook recht op heeft.

Neem contact met ons op

U bevindt zich hier: