Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

24 Uurs zorg in Den Bosch

In bepaalde situaties kan 24 uurs zorg in Den Bosch echt een uitkomst bieden. Steeds meer mensen hebben behoefte aan meer zorg en kiezen dan voor 24 uurs zorg. Dit kan best intens zijn, want dit betekent dat uw naaste elk uur van de dag hulp nodig heeft. Hiervoor wordt meestal een zorgteam paraat gemaakt die elkaar afwisselt in het verzorgen van uw naaste. Onze zorgstudenten worden onderdeel van dat zorgteam en nemen 24 uur zorg op zich, zodat er wat meer ruimte in het zorgteam komt. 

Neem contact met ons op

Wanneer is 24 uurs zorg in Den Bosch van toepassing?

24 Uurs zorg is van toepassing als uw naaste de klok rond zorg nodig heeft. Dit kan zijn omdat degene gaat dwalen of 's nachts onrustig is. Het kan ook zijn dat degene een glaasje water nodig heeft. In sommige gevallen kan het zijn omdat de uw naaste omgedraaid moet worden. In Den Bosch staan onze zorgstudent klaar voor u en uw naaste om 24 uurs zorg te geven.

Waarom 24 uurs zorg via Mantelaar in Den Bosch?

Voor de 24 uurs zorg kunt u een zorgstudent inzetten. Wij schakelen snel en vinden het belangrijk om goed te luisteren naar uw zorgvraag. Wij willen altijd de beste match maken tussen cliënt en zorgstudent, ook al is de vraag soms voor op korte termijn. Wij streven ernaar om binnen 5 dagen na intake, een voorstel te kunnen doen met 1 of meerdere zorgstudenten. 

Tarieven voor 24 uurs zorg in Den Bosch

Voor deze vorm van zorg hanteren wij een speciaal 24 uurs zorg tarief, namelijk €345,12,- voor de gehele 24 uur. Dit tarief heeft een totaal pakket waarbij elke uur van de dag een zorgstudent van Mantelaar langskomt om zorg te verlenen of voor praktische hulp en gezelschap.

Mantelaar heeft een partnership met verzekeraar VGZ in de regio Den Bosch. Wanneer u of degene die mantelzorg nodig heeft, verzekerd is met een aanvullend pakket via VGZ, komt u in aanmerking voor een vergoeding. VGZ kan u vertellen hoeveel dagen per jaar u recht heeft op respijtzorg of klik hier om dit zelf op te vragen. Ook andere zorgverzekeringen vergoeden steeds vaker een vorm van vervangende mantelzorg.

U bevindt zich hier: