Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

24 Uurs zorg in Veenendaal

Mantelaar biedt de zorgdienst van 24 uurs zorg aan. Wij begrijpen dat u graag zolang mogelijk thuis wilt blijven wonen in Veenendaal, maar dit kan niet altijd meer kan zoals u gewend bent. U heeft moeite met opstaan, douchen of met de meeste dagelijkse handelingen zoals koken, eten en zelf drinken. 24 Uur lang zorg biedt dan de juiste ondersteuning. Deze zorg kan gegeven worden door een samengesteld zorgteam van familie en vrienden in de omgeving van uw naaste in Veenendaal, maar hier biedt Mantelaar ook de nodige ondersteuning in met zorgstudenten.

Wanneer is 24 uurs zorg in Veenendaal van toepassing?

Het kan zo zijn dat uw naaste of cliënt de gehele dag en nacht zorg nodig heeft in Veenendaal. Dit kan door dementie of een chronische ziekte. Tot op het heden heeft u zelf of met vrienden en familie het allemaal nog kunnen bolwerken. Wij kunnen ons voorstellen dat zorg voor een ander erbij een zware taak is. Dan is de 24 uurs zorg van Mantelaar een fijne uitkomst in de regio Veenendaal. Dit kan 1 dag en 1 nacht zijn, maar onze zorgstudenten zijn ook meerdere dagen achter elkaar inzetbaar. De werkzaamheden zijn samen met de student af te stemmen. Een zorgstudent staat in Veenendaal voor u klaar om 24 uurs zorg te geven. Benieuwd of u hiervoor in aanmerking komt?

Waarom 24 uurs zorg via Mantelaar in Veenendaal?

De zorgstudenten van Mantelaar doen een zorggerelateerde studie in de regio van Veenendaal. Aan de hand hiervan en uw zorgvraag gaan wij op zoek naar de perfecte match. Wij begrijpen dat het best intens kan zijn om ieder uur van de dag een student in huis te hebben die u ondersteunt en verzorgt. Daarom vinden wij het belangrijk dat u eerst kennismaakt met de student voor de klik. Tijdens deze kennismaking wordt de zorgbehoefte en werkzaamheden afgestemd.

Het tarief voor 24 uurs zorg in Veenendaal

Een zorgstudent van Mantelaar in Veenendaal voor 24 uurs zorg kost €345,12,- per 24 uur. Dit is €14,38 per uur. Dit tarief heeft een totaal pakket waarbij elk uur van de dag een zorgstudent van Mantelaar bij u langskomt om zorg te verlenen of een bakje koffie komt doen.

Vergoedingen voor mantelzorg in Veenendaal

Een zorgstudent van Mantelaar kan vergoed worden uit verschillende bronnen zoals het PGB. Dit is geld dat u toegewezen krijgt van de gemeente, wanneer u daar recht op heeft.

De diensten van Mantelaar worden vergoed vanuit verschillende verzekeringen. Samen met VGZ heeft Mantelaar een samenwerking, waarbij een zorgstudent vergoed kan worden uit de collectieve verzekering van VGZ. Dit betekent dat u recht heeft op respijtzorg. Bekijk hier de voorwaarden en check of u hier ook recht op heeft.

Neem contact met ons op

U bevindt zich hier: