Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Zorg bij dementie in Den Haag

Mantelaar biedt de zorgdienst van 24 uurs zorg aan. Wij begrijpen dat u graag zolang mogelijk thuis wilt blijven wonen, maar dit kan niet altijd meer kan zoals u gewend bent. U heeft moeite met opstaan, douchen of met de meeste dagelijkse handelingen zoals koken, eten en zelf drinken. Dan kan 24 uurs zorg van Mantelaar een uitkomst bieden. Dit betekent dat er dag en nacht verzorging en gezelschap aanwezig is van een zorgstudent. Deze zorg kan gegeven worden door een samengesteld zorgteam van familie en vrienden in de omgeving van uw naaste in Den Haag, maar hier kan Mantelaar u ook de nodige ondersteuning in bieden door middel van zorgstudenten.

Lise en Mevrouw Dekker

Neem contact met ons op

Wanneer is zorg bij dementie in Den Haag van toepassing?

Zorg voor uw naaste met dementie is een zware taak en niet iets wat je naast je werk/gezin erbij doet. Samen met u en de zorgbehoevende kijken wij waar de zorgbehoefte ligt. Dit kunnen zorgtaken zijn, maar ook praktische taken of alleen gezelschap en oppassen bij dwalen. Aan de hand van de intake kijken welke vorm van zorg het beste matcht. Elke zorgstudent heeft weer andere vaardigheden. Misschien vraagt u zich af of zorg bij dementie in Den Haag ook voor uw situatie van toepassing is. Wij kijken daar graag samen met u naar. Wij koppelen verschillende soorten zorgstudenten, omdat elke cliënt een eigen zorgbehoefte heeft.

Waarom zorg bij dementie via Mantelaar in Den Haag?

Onze studenten studeren allemaal een zorggerelateerde studie in Den Haag en willen hun opgedane kennis toepassen in de praktijk. Dat is het leuke van een zorgstudent van Mantelaar. Heeft uw naaste behoefte aan lichte ADL taken? Dan kan een verpleegkunde student daar het beste met sommige handelingen daarbij helpen. Bij Mantelaar kunt u zelf aangeven wat voor soort zorg u of uw naaste nodig heeft. Voor u is het misschien niet haalbaar om de constante zorg van de dementerende op u te nemen. Daarom kunt u een zorgstudent in Den Haag van Mantelaar inzetten.

Tarieven en vergoedingen voor zorg bij dementie in Den Haag

Mantelaar is op verschillende manieren te vergoeden in Den Haag. Dit kan bijvoorbeeld uit het PGB of vanuit de verzekering. Aantal zorgverzekeringen vergoeden steeds vaker een vorm van ondersteunende mantelzorg.

Een zorgstudent kan ook particulier betaald worden. Dit betekent dat u zelf de samenwerking met Mantelaar aangaat en niet met nog een partij ertussen.Onze tarieven zijn:

Dagtarief 7:00 uur - 22:00 uur: €20,52 per uur

Nachttarief 22:00 uur- 7: 00 uur : €15,55 per uur

24 uurstarief: €14,38 per uur

U bevindt zich hier: