Logo Mantelaar

Mantelaar is onderdeel van Summr

Dat vinden wij bij Mantelaar al langer, maar nu gaan we het ook echt samen doen! Vanaf 16 maart is Mantelaar namelijk onderdeel van Summr. Summr biedt met de labels UWassistent en Hlprs flexibele hulp aan huis in de vorm van huishoudelijke hulp, hulp bij klussen of tuinieren, persoonlijke begeleiding en oppasdiensten. 

“Naast huishoudelijke hulp, hulp bij klussen of tuinieren, persoonlijke begeleiding en oppasdiensten bieden we nu ook mantelzorgondersteuning aan. De missie van Mantelaar: mantelzorgondersteuning zo normaal als de oppas of hulp in huis, is hiermee weer een stap dichterbij.”  Aldus Joost Damen, Mede-oprichter van Summr.

Bas Tolenaar, directeur van Summr is ook in zijn nopjes met de komst van Mantelaar. ”Voor onze samenwerkingspartners is de toevoeging van Mantelaar een mooie ontwikkeling. Zo kunnen we nog een bredere dienstverlening aanbieden en krijgt vervangende mantelzorg een prominente rol binnen de organisatie. Zeker omdat Mantelaar contracten heeft met veel zorgverzekeraars.”

Directeur van Mantelaar Otto de Goeij: ”De zorg van de kwetsbaren in onze samenleving verschuift zich al jaren van de formele zorg naar de informele zorg. Steeds meer mantelzorgers, die uit liefde zijn begonnen, ervaren een stijgende druk. Al jaren weten Summr en Mantelaar waar deze mensen écht hulp bij nodig hebben, hulp in en rondom het huis én vervangende mantelzorg. Door onze krachten te bundelen hebben we een goede landelijke dekking.”

Inmiddels zijn alle cliënten, dienstverleners en partners van alle partijen geïnformeerd.
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht lees dan onze FAQ of neem contact met ons op via info@mantelaar.nl

Met vriendelijk groet,

Team Mantelaar.