Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu
 
Zorgstudent Thijs

Verhalen

Bij Mantelaar kijken we niet naar wat er niet meer gaat, maar naar wat er nog wel lukt. En dat levert de prachtigste verhalen op... 

Mantelzorg Vrielink
Interesse?

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030.

De vernieuwde vorm van zorg

Barbara Groeneveld en Titiaan Zwart hadden al ervaring met zorgverlening aan ouderen toen ze begonnen met Mantelaar. Beiden hadden gezien hoe de traditionele zorginstellingen werkten en dachten “dat kan veel beter”

Om te beginnen geen management op management laag geen versnippering van de hulp , zoveel mogelijk proberen een of twee vaste verzorgers te koppelen aan een cliënt en, vooral, weer tijd voor aandacht en gezelschap. Met de mantelzorger em de cliënt wordt een gesprek gehouden en aan de hand van de uitkomst wordt er een zorgverlener aan gekoppeld, allemaal studenten die of geneeskunde, psychologie of verpleegkunde studeren, al ervaring hebben in de zorg en die in de buurt van de cliënt wonen.

De student doet alles, het huishouden de verzorging de begeleiding en, heel belangrijk, hij/zij houdt de cliënt gezelschap. De mantelzorger is de spil in het geheel. Aan hem/haar wordt ieder bezoek digitaal gerapporteerd.

De mantelzorger bepaald ook in overleg met de cliënt de frequentie en intensiteit van de werkzaamheden.

Kortom een vorm van zorgverlening die de cliënt centraal stelt en aan wie aandacht wordt besteed. Er zijn al hechte relaties ontstaan door deze manier van werken. Zie voor meer informatie www.mantelaar.nl

bron: De Opnieuw

Over

Diensten

Onze studenten bieden u integrale hulp. Ze helpen bij het opstaan, het aantrekken van de steunkousen en bij het naar de wc gaan. Of ze gaan mee voor een ommetje of naar het museum. U zegt het maar.

Hoe

Werkt het?

We komen voor een vrijblijvende en persoonlijke intake bij u (of uw ouder) thuis, om met u de student te vinden die het beste bij u of uw ouder past. Bekijk onze werkwijze.

Wat

Kunt u verwachten?

Kijken naar wat er nog kan en niet naar wat er niet meer lukt.

Bekijk onze

Tarieven

Mantelaar bemiddelt tegen scherpe tarieven.

Interesse?

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 - 0643030.

U bevindt zich hier: