Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

In Drenthe vervangende mantelzorg via Mantelaar

Mantelaar matcht zorgstudenten om de mantelzorger te ontzorgen. In Drenthe biedt Mantelaar verschillende diensten aan op het gebied van mantelzorgondersteuning. Bij Mantelaar kunt u particulier gebruik maken van onze diensten, maar wij worden ook door vele verzekeringen vergoed en u kunt via het PGB Mantelaar vergoed krijgen. Wellicht bent u zelf een mantelzorger en neemt u de zorg van uw naaste op zich in de provincie Drenthe. Dit kan, naast uw werk, een zware last zijn. Voor het ontzorgen van de zorg voor uw naaste kunt u bij ons terecht in meerdere regio’s in Drenthe. Wij bieden graag de ondersteuning die het mogelijk maakt dat ieder zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen.

In welke regio’s is Mantelaar in Drenthe actief?

In meerdere regio’s in Drenthe is Mantelaar actief. Niet alleen in grote steden van Drenthe, maar ook in kleinere steden en dorpen biedt Mantelaar nachtzorg en 24 uurszorg aan. Wilt u weten wat wij kunnen betekenen en welke diensten wij aanbieden? Neem contact met ons op.

Mantelzorgondersteuning in Drenthe

Bent u woonachtig in Drenthe en heeft u behoefte aan vervangende mantelzorgondersteuning?

Mantelzorgondersteuning in Drenthe

Waarom mantelzorgondersteuning via Mantelaar?

Mantelaar bemiddelt in Drenthe tussen zorgstudenten en mantelzorgers, om de mantelzorger te ontzorgen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat wij de nieuwe generatie zorgverleners kunnen helpen om zich voor te bereiden op de hun toekomst. Dit doen wij door een plek te bieden waar zij werkervaring op kunnen doen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030.

U bevindt zich hier: