Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Vervangende mantelzorg in de provincie Noord-Brabant

Mantelaar biedt verschillende zorgdiensten aan in verschillende steden en regio’s in de provincie Noord Brabant. Heeft u door omstandigheden als ziekte, een handicap of ouderdomskwalen behoefte aan hulp die dag en nacht kan worden ingezet? Dan kunt u gebruik maken van vervangende of ondersteunende mantelzorg, oftewel respijtzorg. De hulp van Mantelaar kan op ieder moment aangevraagd worden, zowel door de zorgvragers als hun mantelzorgers. Door een persoonlijke intake bekijken waar de zorgbehoefte ligt voor bijvoorbeeld zorg bij dementie of nachtzorg.

Mantelaar staat voor lang en gelukkig oud worden. Door ondersteuning te bieden in de zorg willen wij het mogelijk maken dat ieder zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Samen met u kijken we waar de zorgbehoefte ligt en aan de hand daarvan gaan wij op zoek naar de perfecte match.

In welke regio’s in Noord-Brabant bieden wij mantelzorgondersteuning?

In de provincie Noord - Brabant zijn wij actief in de meerdere regio’s om onze zorgstudenten aan te bieden. Mantelaar vervangt niet alleen in grote steden mantelzorgers met zorgstudenten, zoals Eindhoven of ‘s Hertogenbosch. Ook in kleinere steden en dorpen zoals Helmond en Breda ondersteunen wij met onze zorgstudenten cliënten in de nachtzorg of 24 uurs zorg. Samen met u bekijken we waar u behoefte aan heeft. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen.

Vervangende mantelzorg in Noord-Brabant

Bent u woonachtig in Noord-Brabant en heeft u behoefte aan vervangende mantelzorgondersteuning?

Mantelzorgondersteuning in Noord-Brabant

AnjaAnja Vereijken - Regiomanager

085 - 0643030
anjavereijken@mantelaar.nl

Waarom uw zorg via de Mantelaar in Noord-Brabant?

Vervanging voor mantelzorg, respijtzorg, nachtzorg, ouderenzorg, hulp bij dementie, bij Mantelaar bieden wij verschillende diensten in de zorg aan. Door de inzet van studenten bieden wij ook die praktijkervaring aan de studenten, zodat zij zich goed kunnen voorbereiden op de toekomst. Deze diensten kunnen op verschillende manieren worden vergoed.Het is een win-win situatie! Bekijk hier de tarieven en hoe u vervangende mantelzorg aanvraagt.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030.

U bevindt zich hier: