Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning in Alkmaar

Mantelaar biedt hoogwaardige zorg in Alkmaar. Wij werken met zorgstudenten die u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u op verschillende manieren ondersteunen bij de zorg voor uw naaste zodat u weer wat tijd voor u zelf heeft.

We bieden zorg aan in alle grote steden in Noord Holland.

Wij bieden in de volgende regio’s zorg aan in Alkmaar

Bent u woonachtig in Alkmaar en heeft u behoefte aan een zorgstudent?

Diensten Alkmaar

Mantelzorgondersteuning in Alkmaar
 

Mantelzorg in Alkmaar

Bent u op zoek naar vervangende mantelzorg voor uzelf of misschien uw naaste in Alkmaar? Mantelaar koppelt zorgstudenten aan degene die zorg, gezelschap of praktische hulp nodig heeft. Voordat we een match maken, komen we voor een vrijblijvende en persoonlijke intake bij u (of uw oudere) thuis in Alkmaar om de behoefte van het bezoek in kaart te brengen.

Lees verder

 

24 uurs zorg in Alkmaar

Een oplossing voor vervangende mantelzorg is 24 uurs zorg. De zorgstudenten van Mantelaar doen allemaal een zorggerelateerde studie. Dit kan verpleegkunde of psychologie zijn en ze hebben allemaal affiniteit met de zorg en willen graag tijdens hun studie werkervaring op doen. Samen met u kijken wij wat het beste matcht.

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Alkmaar

Thuiszorg hoeft niet altijd door een instantie geregeld te worden, maar kan ook particulier afgenomen worden. Bij Mantelaar betekent dit dat de cliënt zelf de samenwerking aangaat met Mantelaar en zo wordt gematcht met de zorgstudent. Dit maakt de communicatie makkelijker en korter voor de cliënt.

Lees verder

 

Nachtzorg in Alkmaar

Onze zorgstudenten kunnen laagdrempelige zorg aanbieden als het om nachtzorg gaat. Dit betekent dat er geen voorbehouden handelingen plaatsvinden, zoals medicatie toedienen, wondzorg of een katheter verwisselen. Wat een zorgstudent wel kan is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, glaasje water aangeven of een oogje in het zeil houden bij dwalen.

Lees verder

 

Zorg bij dementie in Alkmaar

Mantelzorger zijn voor iemand die dementie heeft is een zware taak om te dragen naast de normale werkzaamheden. U wilt zo goed mogelijk zorgen voor uw naaste en uw naaste in deze situatie zien, kan moeilijk zijn. Voor de zorg van uw naaste met dementie biedt Mantelaar in Alkmaar een zorgstudent aan die de zorg kan overnemen. Samen met u gaan we opzoek naar iemand die u daarbij kan ondersteunen.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Alkmaar

Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is lichamelijk en geestelijk niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp van een ander gebruiken. De zorgstudent van Mantelaar ondersteuning bieden in zorg, gezelschap en praktische hulp in elke regio van Alkmaar.

Lees verder

 

Respijtzorg in Alkmaar

Respijtzorg in Alkmaar betekent dat Mantelaar vervangende mantelzorg aanbiedt. De totale zorg van de mantelzorger wordt overgenomen door een professional. Bij Mantelaar is dit een student die een zorggerelateerde studie doet. Deze zorgstudent neemt de zorg en gezelschap op zich in verschillende soorten diensten.

Lees verder

U bevindt zich hier: